Поділитись:

У центрі Луцька просто неба презентували «абрикосову книгу» (фото)

Четвер, 08 липня 2021, 13:45
У центрі Луцька просто неба презентували «абрикосову книгу» (фото)

У центрі Луцька, під будівлею обласної бібліотеки для дітей та юнацтва презентують книжку відомої української письменниці Орести Осійчук

Атмосферна презентація нового роману авторки "Абрикосова книгарня" відбулася у четвер, 8 липня у рамках Школи фрілуфтсліву, яку запровадили у Луцьку наприкінці червня. У рамках цієї школи різні громадські організації міста проводитимуть заходи та активності на свіжому повітрі. 

На презентацію прийшли близько двох десятків дітей, і кілька дорослих читачів бібліотеки. Крім власне розмов про нову книжку, письменниця говорила з дітьми про літературу загалом. Ореста Осійчук розповіла також про свої попередні книги – серію фентезійних історій про хлопчика Айхо, який потрапляє у різні пригоди. 

У центрі Луцька просто неба презентували «абрикосову книгу» (фото)У центрі Луцька просто неба презентували «абрикосову книгу» (фото)У центрі Луцька просто неба презентували «абрикосову книгу» (фото)У центрі Луцька просто неба презентували «абрикосову книгу» (фото)У центрі Луцька просто неба презентували «абрикосову книгу» (фото)У центрі Луцька просто неба презентували «абрикосову книгу» (фото)У центрі Луцька просто неба презентували «абрикосову книгу» (фото)У центрі Луцька просто неба презентували «абрикосову книгу» (фото)У центрі Луцька просто неба презентували «абрикосову книгу» (фото)У центрі Луцька просто неба презентували «абрикосову книгу» (фото)У центрі Луцька просто неба презентували «абрикосову книгу» (фото)

Довідково: 
Фрілуфтслів – це концепція, згідно з якою для щасливого і повноцінного життя потрібно якомога більше часу проводити на природі. Якщо заглиблюватися в етимологію слова, то free – вільний, luft – повітря, liv – життя, а у довільному перекладі “фрілуфтслів” означає життя на свіжому повітрі. У Норвегії це слово має значно глибше значення – це не просто заклик до дії чи відношення до якогось конкретного дозвілля, це ціла філософія, що допомагає позбутися щоденного стресу та пласт культури, що пов’язує людину з природою. 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів