Поділитись:

Навколо Володимира хочуть збудувати дві об'їзні дороги (фото)

П'ятниця, 05 листопада 2021, 12:10
Навколо Володимира хочуть збудувати дві об'їзні дороги (фото)

Навколо Володимира планують побудувати об'їзну дорогу, аби вантажні автомобілі менше їздили містом.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук.

У середу, 3 листопада, він зустрівся з керівником Служби автомобільних доріг області Анатолієм Посполітаком, аби обговорити будівництво об’їзної дороги навколо міста.

Об’їзна дорога має складатись фактично з двох автошляхів – дороги з кінця вулиці Зимнівської у бік Луцької і до району цукрового заводу та дороги із вулиці Устилузької до в’їзду в село Заріччя. Це необхідно для того, аби  великогабаритний транспорт не заїжджав у місто.  

В ході розмови посадовці домовились про початок процесу з підготовки технічного завдання, визначення необхідних земельних ділянок та узгодження будівництва даних доріг через «Укравтодор».  

«Зараз важливе втручання на державному рівні нашого народного депутата Ігоря Гузя для того, щоб запустити цей процес. 

Ще на початку цього року мало хто вірив, що так швидко вдасться розпочати ремонт вулиці Зимнівської, проте уже є результати. Спробуємо запустити відповідні процеси і по об’їзних дорогах», – зазначив Ярослав Матвійчук.

Нагадаємо, навколо Луцька хочуть збудувати об'їзну дорогу за більше, ніж мільярд гривень: пропонують закільцювати ковельський напрямок з володимир-волинським, володимир-волинський з львівським, львівський з дубнівським і дубнівський з рівненським.

Навколо Володимира хочуть збудувати дві об'їзні дороги (фото)Навколо Володимира хочуть збудувати дві об'їзні дороги (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 липня 2022
13 квітня 2022
01 квітня 2022
12 січня 2022
13:56
20 грудня 2021
15 грудня 2021
13 грудня 2021
07 грудня 2021
06 грудня 2021
01 грудня 2021