Поділитись:

Відновлення автошляху до Шацьких озер у рамках програми «Великого будівництва» (фото)

Четвер, 04 листопада 2021, 22:10
Відновлення автошляху до Шацьких озер у рамках програми «Великого будівництва» (фото)

У рамках програми «Великого будівництва» успішно відновлюють 45,5 км автодороги, що пролягає до Шацьких озер.

Про це пише Служба автомобільних доріг у Волинській області на своїй сторінці у Фейсбук.

Нині відновлена ділянка основного автошляху за маршрутом до найвідомішого туристичного місця Волині – озера Світязь, розташованого на території Шацького національного природного парку.

Ремонтні роботи на перших 26,3 км цього автошляху від його початку в с.Піща на українсько-білоруському кордоні та до села Положеве фінішували наприкінці серпня. Їх відремонтувало підрядне підприємство ТОВ «ПБС».

Нині завершуються ремонтні роботи ще на 19,2 км автошляху Т-03-02 від с.Положеве до м. Любомля, де на відновлений дорожній одяг наноситься дорожня розмітка.

Ще дві ділянки автошляху Т-03-02 протяжністю 12 км ремонтують по маршруту до ще одного туристичного місця Волині – Святогорського Успенського Зимненського монастиря, що у селі Зимне Володимир-Волинського району.

Цьогоріч відновлюють 2 км автошляху, що суміщається з вул.Зимнівська у м.Володимирі-Волинському, тут влаштовано вирівнювальний шар дорожнього покриття. Фінішне асфальтування проведено на 10-кілометровій ділянці, що пролягає між селами Селець та Маркостав. Тут працює ТОВ «Волиньдорбуд».

Зазначається, що амбітний план 2021 року – відновити понад 195 км доріг державного значення Волині.

Відновлення автошляху до Шацьких озер у рамках програми «Великого будівництва» (фото)Відновлення автошляху до Шацьких озер у рамках програми «Великого будівництва» (фото)Відновлення автошляху до Шацьких озер у рамках програми «Великого будівництва» (фото)Відновлення автошляху до Шацьких озер у рамках програми «Великого будівництва» (фото)Відновлення автошляху до Шацьких озер у рамках програми «Великого будівництва» (фото)Відновлення автошляху до Шацьких озер у рамках програми «Великого будівництва» (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів