Поділитись:

Цілив у водія: судили волиняна, який розстріляв машину з рушниці

П'ятниця, 29 жовтня 2021, 17:40

Між двома знайомими волинянами раптово виник конфлікт. Один із них вирішив владнати його за допомогою зброї. Історія завершилася стріляниною і судом. 

Відповідний вирок ухвалив Володимир-Волинський районний суд 27 жовтня.

Як вбачається із вироку, 7 квітня обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння на вулиці Центральній у селі Козлів Володимир-Волинського району, почав чіплятися до потерпілого, використовуючи при цьому ненормативну лексику. Він підійшов до нього та вдарив рукою по голові. З метою уникнення загострення конфлікту, потерпілий від'їхав на своєму авто в інше місце. 

Тоді обвинувачений взяв з дому мисливську рушницю марки «ТОЗ» 16 калібру і попрямував до потерпілого, який перебував у салоні свого автомобіля Renault Trafic. Він здійснив прицільний постріл, намагаючись влучити у водія. В результаті ушкодження отримав автомобіль. Збитки сягнули 20 000 гривень. 

У суді обвинувачений свою вину у вчиненні злочину визнав, та пояснив, що й потерпілий його ображав, висловлюючись нецензурними словами, та навіть бив. Тому він вирішив його налякати й вистрілив з рушниці по машині.

До оголошення вироку потерпілий з обвинуваченим встигли примиритися, останній також повністю відшкодував завдану шкоду. 

Дослідивши всі обставини справи, суд вирішив призначити волинянину покарання у вигляді позбавлення волі строком 3 роки умовно з іспитовим строком 1 рік.

Нагадаємо, днями американський актор Алек Болдвін на знімальному майданчику випадково застрелив операторку і поранив режисера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
26 березня 2024
15:46
25 березня 2024
22 березня 2024
20 березня 2024
09:47
16 березня 2024
15 березня 2024