Поділитись:

Болдвін не винен: нові деталі смерті української операторки

Понеділок, 25 жовтня 2021, 00:35
Болдвін не винен: нові деталі смерті української операторки

На знімальному майданчику фільму «Раст» в США загинула українка Галина Хатчінс. У той день за реквізит відповідав працівник, який вийшов на заміну замість постійного реквізитора.

Про це пише УНІАН, посилаючись на The New York Post.

За даними видання, до трагедії привела ціла низка подій, яка призвела до хаосу на зйомках з Алеком Болдвіном.

21 жовтня, у день фатального інциденту, близько шести членів знімальної групи оголосили страйк через умови праці. Вони збиралися покинути майданчик і замість них викликали змінників. Одним з таких був і реквізитор. Замість нього до роботи приступила інша особа, ім'я якої не розкривається.

Саме його звинувачувала в події неназвана помічниця режисера-сценариста, яка заявила про це рятувальникам за номером 911.

Стрілянина трапилася приблизно через шість годин після заміни частини знімальної групи.

Також Суспільне, посилаючись на The New York Post, повідомляє, що голлівудський актор Алек Болдвін прийшов на приватний поминальний захід, організований у пам'ять про 42-річну українку Галину Гатчинз, яку він випадково застрелив на знімальному майданчику.

Зазначається, захід відбувся 22 жовтня в місті Санта-Фе (штат Нью-Мексико, США). На ньому були присутні чоловік і син операторки.

Нагадаємо, Американський актор Алек Болдвін на знімальному майданчику випадково застрелив операторку і поранив режисера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів