Поділитись:

Ніж пройшов за 2 міліметри від серця: родичі шукають свідків нападу у Луцьку

Вівторок, 12 жовтня 2021, 09:47

фото ілюстративне

Лучанин, який постраждав від ножових поранень у бійці на проспекті Грушевського, дивом врятувався. Тепер же родичі потерпілого розшукують свідків інциденту, аби вони допомогли встановити деталі інциденту, щоб домогтися справедливого покарання.

Про це повідомляє ІА «Волинські новини».

У неділю, 3 жовтня, на зупинці громадського транспорту у Луцьку чоловік під час конфлікту наніс тілесні ушкодження двом місцевим жителям – 23 та 37 років. Постраждалих з колото-різаними ранами госпіталізували. 

Як розповідають родичі потерпілого Валентина Дацюка, нині він уже почувається краще, рани потрохи загоюються, а його самого перевели з реанімації у звичайну палату. У нього – 6 ножових поранень в серце та легені, поранена рука, бо нею він прикривався. Проте, як виявилося, врятувався він дивом.

«У нього була банківська картка у внутрішній кишені, то, зі слів лікаря, який його рятував, вона й пом’якшила удар. Ніж пройшов за два міліметри від серця. А медик повідомив, що всі удари були якраз спрямовані в серце. Тобто чоловік знав, куди бити ножем і саме туди цілився», – кажуть родичі потерпілого.

 

У день нападу поліція затримала зловмисника і встановила його особу. Ним виявився 43-річний житель обласного центру. 5 жовтня під час судового засідання йому був обраний запобіжний захід – домашній арешт.

Як стверджують джерела, нападник – військовий і проходив службу в зоні АТО/ООС. Крім того, разом з затриманим був інший чоловік, який, зі слів постраждалого, теж брав участь у бійці. Його начебто затримували разом з нападником, проте одразу ж відпустили. Родичам вдалося навіть з’ясували особу другого учасника бійки. Однак його до справи не долучають. 

Тож родичі потерпілого розшукують свідків інциденту, аби вони допомогли з'ясувати, що саме сталося того вечора і скільки було нападників, та щоб цю справу не вдалося зам’яти.

Усіх, хто став свідком тієї бійки, просять відгукнутися і зателефонувати за номером: +380 (98) 895 86 77.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів