Поділитись:

Актор Алек Болдвін застрелив операторку-українку та поранив режисера

П'ятниця, 22 жовтня 2021, 09:14
Актор Алек Болдвін застрелив операторку-українку та поранив режисера

Американський актор Алек Болдвін на знімальному майданчику випадково застрелив операторку і поранив режисера.

Про це пише Бабель, посилаючись на BBC.

Інцидент стався на ранчо Бонанза-Крік під час знімання вестерну «Іржа».

Болдвін мав вистрілити з реквізитного пістолета холостими патронами. Поліція поки розслідує деталі інциденту, звинувачень поки нікому не висунули.

«Як кажуть слідчі, схоже на те, що в сцені, яка в цей момент знімалася, мав би використовуватися пістолет. Детективи розслідують, як саме [використовувалась вогнепальна зброя] і який тип снаряда був випущений», – цитує агентство AFP поліцію.

Представник виробництва сказав, що нещасний випадок стався через пропуски запалювання пістолета з холостими патронами.

Загибла – операторка-постановниця 42-річна Галина Хатчінс, її госпіталізували, проте врятувати жінку не вдалось. Постраждалий – режисер фільму 48-річний Джоел Соуза. Хатчінс народилась в Україні та виросла на радянській військовій базі за полярним колом. Вона вивчала журналістику в Києві та кінематограф у Лос-Анджелесі. У 2019 році журнал American Cinematographer назвав її «новою зіркою».

Знімання фільму поки зупинено. Болдвін є його співпродюсером і грає злочинця, 13-річного онука якого засудили за випадкове вбивство і винесли вирок – повішення. Тоді герой Болдвіна відправляється в Канзас, щоб звільнити його з в'язниці. Дія вестерна відбувається в XIX столітті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
21 квітня 2024
20 квітня 2024
19 квітня 2024
12 квітня 2024
09 квітня 2024
06 квітня 2024
03 квітня 2024
29 березня 2024