Поділитись:

У Ковелі затримали наркобаригу, якого раніше відпустили під заставу (фото)

Четвер, 28 жовтня 2021, 14:07
У Ковелі затримали наркобаригу, якого раніше відпустили під заставу (фото)

 

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У Ковелі на вулиці Варшавській співробітники управління боротьби з наркозлочинністю спільно зі співробітниками кримінальної поліції та патрульними виявили у 42-річного місцевого мешканця zip-пакет з речовиною, зовні схожою на небезпечну психотропну речовину PVP, пристрої для її вживання та гроші – злоті та євро.

Правоохоронці зазначили, що правопорушник нині перебуває під слідством за статтею 307 ККУ (збут особливо небезпечних психотропних речовин). Злочинне угруповання, яке збувало наркотики на Ковельщині, викрили 3 вересня. Організував протиправну діяльність 42-річний ковельчанин. Тоді йому обрали запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення застави, яку він вніс.

Тепер слідчі звертатимуться із клопотанням про зміну запобіжного заходу зловмиснику.

У Ковелі затримали наркобаригу, якого раніше відпустили під заставу (фото)У Ковелі затримали наркобаригу, якого раніше відпустили під заставу (фото)

Нагадаємо, у Луцьку на вулиці Грабовського оперативники управління боротьби з наркозлочинністю вилучили у двох неповнолітніх лучан, 17-ти та 14-ти років, поліетиленові пакети з речовиною схожою на канабіс, а також ваги, пристрій для куріння та інші речові докази.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів