Поділитись:

У Луцьку на Привокзальній зловили молодика з наркотиками (фото)

Понеділок, 25 жовтня 2021, 13:15
У Луцьку на Привокзальній зловили молодика з наркотиками (фото)

У Луцьку патрульні затримали 24-річного чоловіка у стані наркотичного сп'яніння, який мав при собі запас підозрілих речовин.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У суботу, 23 жовтня, в обідню пору патрульні отримали повідомлення від заявника про те, що на вулиці Привокзальній у Луцьку перебуває чоловік з ознаками наркотичного сп’яніння. 

Поліцейські оперативно прибули за вказаною адресою та виявили чоловіка, який, ймовірно, причетний до правопорушень. До нього застосували поліцейський превентивний захід – поверхневу перевірку, в результаті якої у 24-річного чоловіка виявили 13 пакетів з речовинами, схожими на наркотичні. 

Патрульні затримали чоловіка та викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції для проведення відповідних слідчих дій та вилучення виявлених речовин.

За вказаним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

У Луцьку на Привокзальній зловили молодика з наркотиками (фото)У Луцьку на Привокзальній зловили молодика з наркотиками (фото)У Луцьку на Привокзальній зловили молодика з наркотиками (фото)У Луцьку на Привокзальній зловили молодика з наркотиками (фото)

Нагадаємо, того ж дня у Луцьку затримали 22-річного молодика, який за пів року зробив понад півтори тисячі «закладок» наркотичних і психотропних речовин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів