Поділитись:

На Волині в оселі «закладника» знайшли майже кілограм психотропів (фото)

Четвер, 21 жовтня 2021, 10:49
На Волині в оселі «закладника» знайшли майже кілограм психотропів (фото)

Правоохоронці затримали 27-річного волинянина, який розповсюджував небезпечні наркотики і психотропи.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

У середу, 20 жовтня працівники Управління боротьби з наркозлочинністю за процесуального керівництва Ковельської окружної прокуратури викрили 27-річного волинянина, який у власному автомобілі перевозив 73 готових до продажу згортки із психотропними речовинами.

В ході обшуку в оселі зловмисника правоохоронці виявили і вилучили майже кілограм психотропів (амфетаміну та PVP) і 800 грамів канабісу.

Чоловіку повідомили про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою та про накладення арешту на вилучене.

Довідково: санкцією ч. 2 ст. 307 КК України за незаконне придбання й зберігання з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна.

На Волині в оселі «закладника» знайшли майже кілограм психотропів (фото)На Волині в оселі «закладника» знайшли майже кілограм психотропів (фото)На Волині в оселі «закладника» знайшли майже кілограм психотропів (фото)На Волині в оселі «закладника» знайшли майже кілограм психотропів (фото)

Нагадаємо, 19 жовтня на автодорозі поблизу села Воля-Любитівська Ковельського району патрульні зупинили автомобіль Volvo V70 на єврономерах за порушення правил дорожнього руху. Під час огляду салону автівки поліцейські знайшли зброю та амфетамін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів