Поділитись:

На Львівщині вночі випадково зловили «закладників» з Волині (фото, відео)

Вівторок, 19 жовтня 2021, 13:45
На Львівщині вночі випадково зловили «закладників» з Волині (фото, відео)

У Львівській області патрульні зупинили автівку, яка порушила ПДР. У ній перебувало четверо волинян, які перевозили значну партію наркотиків.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області на сайті ГУНП.

У ніч на  вівторок, 19 жовтня, близько 3:00 у місті Яворів на вулиці Івана Хрестителя співробітники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль Mercedes, водій якого порушив вимоги Правил дорожнього руху. Окрім 39-річного водія у салоні авто перебували троє пасажирів віком 27, 30 і 35 років. Усі – мешканці Волинської області.

Під час складання адмінматеріалів за порушення дорожніх правил правоохоронці помітили в салоні автомобіля сумку, у якій були zip-пакети з речовиною жовтого кольору, схожою на наркотичну.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, також тут працювали оперативники карного розшуку та інші співробітники територіального підрозділу поліції.

Правоохоронці виявили в автомобілі речовини, схожі на наркотичні засоби «амфетамін», «метадон» та «солі» – частина з них не розфасовані, а також близько 400 «закладок» у zip-пакетах.

Усе вилучене скерували на експертне дослідження.

Правоохоронці встановили, що зловмисники розповсюджували наркотичні засоби шляхом «закладок» з використанням інтернету на території Львівської та Волинської областей. За цінами «чорного» ринку вартість вилучених наркотичних засобів становить близько 300 тисяч гривень.

Учасники групи затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

На Львівщині вночі випадково зловили «закладників» з Волині (фото, відео)На Львівщині вночі випадково зловили «закладників» з Волині (фото, відео)На Львівщині вночі випадково зловили «закладників» з Волині (фото, відео)На Львівщині вночі випадково зловили «закладників» з Волині (фото, відео)На Львівщині вночі випадково зловили «закладників» з Волині (фото, відео)На Львівщині вночі випадково зловили «закладників» з Волині (фото, відео)

Нагадаємо, ввечері 18 жовтня на вулиці Ківерцівській у Луцьку патрульні під час поверхневої перевірки у 28-річного чоловіка знайшли пістолет, 6 ламп для вживання наркотиків, холодну зброю, 5 мобільних телефонів, пакет із наркотиками та велосипед.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024