Поділитись:

У Луцьку затримали 22-річного «закладника» з  психотропами (фото, відео)

Понеділок, 25 жовтня 2021, 11:03
У Луцьку затримали 22-річного «закладника» з  психотропами (фото, відео)

У Луцьку затримали 22-річного молодика, який за пів року зробив понад півтори тисячі «закладок» наркотичних і психотропних речовин.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У суботу, 23 жовтня, в обласному центрі Волині співробітники Луцького управління поліції та управління боротьби з наркозлочинністю затримали 22-річного чоловіка, який мав при собі готові «закладки» з амфетаміном та альфа-PVP. Вартість речовин за цінами «чорного ринку» - понад 10 тисяч гривень. Усе це вилучили й направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Поліцейські встановили, що затриманий забезпечував діяльність телеграм-каналу, виконуючи роль «закладника». Зловмисник фасував, пакував і збував наркотики та психотропи потенційним «клієнтам» шляхом «закладок» у певних місцях.

Правоохоронці вилучили речові докази, які свідчать про це, а саме – мобільний телефон зі сфотографованими місцями закладок та банківську картку, на яку надходили розрахунки за смертельно небезпечні речовини.

Встановлено, що за 6 місяців забезпечення функціонування телеграм-каналу зловмисник розклав понад півтори тисячі закладок. Нині цю злочинну діяльність поліцейські припинили.

Наркорозповсюджувач затриманий, йому оголошена підозра за ч. 2 ст. 307 КК України: ці злодіяння караються позбавленням волі від 6 до 10 років.

У Луцьку затримали 22-річного «закладника» з  психотропами (фото, відео)У Луцьку затримали 22-річного «закладника» з  психотропами (фото, відео)У Луцьку затримали 22-річного «закладника» з  психотропами (фото, відео)У Луцьку затримали 22-річного «закладника» з  психотропами (фото, відео)

Нагадаємо, 20 жовтня працівники Управління боротьби з наркозлочинністю викрили 27-річного волинянина, який перевозив 73 готових до продажу згортки із психотропними речовинами. В його оселі правоохоронці виявили і вилучили майже кілограм психотропів (амфетаміну та PVP) і 800 грамів канабісу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів