Поділитись:

У Луцьку відновили опалення для 25 житлових будинків

Середа, 27 жовтня 2021, 19:01
У Луцьку відновили опалення для 25 житлових будинків

У Луцьку, 27 жовтня, завершуються аварійно-відновлювальні роботи на 2 об’єктах. Для 25 житлових будинків опалення буде відновлено сьогодні.

Про це повідомляє ДКП «Луцьктепло».

Зокрема, йдеться про витік на теплових мережах на просп. Перемоги, 12 – вул. Грибоєдова, де без опалення тимчасово залишилися 24 житлові будинки, ЗОШ №5 та ДНЗ №17. Наразі завершують зварювальні роботи на трубопроводах, після чого послугу буде відновлено для всіх споживачів.

Також сьогодні завершили роботи з ліквідації витоку на вул. Привокзальній, 6 та відновлено опалення для відповідного будинку. Зварювальні роботи на мережах до житлового будинку на вул. Гордіюк, 4а буде завершено завтра до обіду.

Завершено підготовчі роботи на просп. Відродження, 22, що дозволить працівникам підприємства завтра, 28 жовтня, виконати зварювальні роботи та відновити опалення для ЗОШ №22.

Тривають земляні роботи на вул. Рівненській, 83, де через витік на мережі без опалення залишаються будинки на вул. Рівненській, 83, 83а, 85, 87, вул. Хурсенка, 50, 52, а також завтра буде продовжено роботи із заміни запірної арматури на тепловій мережі вул. Січова, 1а.

Погоджено ордер на виконання земляних робіт поблизу вул. Львівської, 61б, де без послуги залишаються будинки на вул. Львівській, 61, 61а, а також на вул. Клима Савура, 2, де у зв’язку із витоком на тепловій мережі без опалення два будинки на вул. Клима Савура, 2, 4. Земляні роботи на об’єктах буде розпочато завтра, 28 жовтня.

Нагадаємо, Луцька міська рада висловила свою стурбованість істотним зростанням тарифів на розподіл природного газу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів