Поділитись:

У Луцьку без опалення залишається 47 будинків

Вівторок, 26 жовтня 2021, 19:03

Станом на 26 жовтня, у Луцьку завершуються аварійно-відновлювальні роботи на 3 об’єктах. Для 17 житлових будинків опалення буде відновлено сьогодні.

Про це повідомляє ДКП «Луцьктепло» у Фейсбуці.

Зокрема, йдеться про витік на теплових мережах на вул. Конякіна, 11 – вул. Федорова, 3, у зв’язку з чим тимчасово було припинено подачу теплоносія до будинків на вул. Конякіна, 11, 11а, вул. Федорова, 1, 3, 5. Послугу також відновлено для мешканців будинків на просп. Відродження, 7, 14, 14а, 14б, 16а, де тепло було відсутнє через порив на тепловій мережі на просп. Відродження, 14б, який ліквідували сьогодні. Завершуються зварювальні роботи на вул. Мамсурова, 2, та до кінця дня буде підновлено опалення для споживачів послуги з постачання теплової енергії на вул. Мамсурова, 2, 4, вул. Боженка, 37, 39, 40, 41, 51.

Також сьогодні завершили підготовчі земляні роботи на просп. Перемоги, 12 – вул. Грибоєдова, де через порив на тепловій мережі без послуги залишаються численні споживачі котельні на вул. 8-го Березня, 3а. Зварювальні роботи будуть виконуватися завтра, 27 жовтня.

Окрім того, підготовчі роботи завершено на вул. Гордіюк, 4а, вул. Привокзальній, 6, де завтра виконуватимуть зварювальні роботи та роботи з відновлення послуги з постачання теплової енергії.

«Завтра, 27 жовтня, розпочинаються роботи на наступних об’єктах:

вул. Січова, 1а, де для відновлення послуги будуть виконуватися роботи із заміни запірної арматури, 

вул. Рівненська, 83, де без послуги з постачання теплової енергії залишаються будинки на вул. Рівненській, 83, 83а, 85, 87,

вул. Львівська, 61б, де без послуги залишаються житлові будинки на вул. Львівській, 61, 61а.

просп. Відродження, 32, де без опалення залишається ЗОШ №22», – йдеться у повідомленні.

Про хід виконання аварійно-відновлювальних робіт буде повідомлено додатково.

На ліквідації витоків, що сталися від початку опалювального сезону працює 6 ремонтних бригад. Сьогодні послугу з постачання теплової енергії було відновлено для 17 житлових будинків. Без опалення залишається 47 будинків.

Нагадаємо, у Луцьку через витоки на тепломережах без опалення досі залишаються жителі майже семи десятків багатоквартирних будинків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів