Поділитись:

На найбільшій котельні Луцька сталась аварія

Вівторок, 19 жовтня 2021, 16:39
На найбільшій котельні Луцька сталась аварія

На одній з найбільших котелень обласного центру Волині, яка забезпечує теплом декілька мікрорайонів міста, сталась аварія.

Про це розповів речник ДКП «Луцьктепло» Антон Безносиков, інформує «Суспільне».

Аварія на котельні, що розташована на вулиці Карбишева у Луцьку, трапилась у ніч на вівторок, 19 жовтня. Нагадаємо, ця котельня забезпечує гаряче водопостачання та опалення будинків на 33-му, 40-му і 55-му мікрорайонах міста.

Антон Безносиков запевнив, що наслідки аварії вдалося локалізувати, робітники намагаються відновити попередні параметри роботи.

Не працює також котельня на вулиці Рамковій – там теж стався порив, роботи з його ліквідації тривають. Загалом у Луцьку зараз працюють три аварійні бригади «Луцьктепла».

«Без послуг також залишається центральний тепловий пункт на Соборності, 24. Його роботу зможемо відновити після ліквідації витоку. В районі ЛПЗ не працюють два пункти: на Даньшина, 10 та на Гнідавській, 65 а. Там зараз завершуємо монтаж насосного обладнання», – розповів речник ДКП.

Від початку опалювального сезону в Луцьку сталося 28 поривів на теплових мережах. Як розповів Антон Безносиков, станом на 19 жовтня майже 200 луцьких багатоповерхівок вже опалюються, понад 500 – досі без тепла.

«Протягом двох днів плануємо забезпечити теплоносієм усі 100 % багатоповерхівок у Луцьку. Але є і трапляються витоки, тому не виключаємо складнощі, які можуть виникнути в деяких будинках», – додав речник ДКП «Луцьктепло».

З його слів загалом у Луцьку – 43 котельні, 32 з них – у роботі.

Нагадаємо, станом на 19 жовтня у Луцьку через пориви на теплотрасах без опалення залишаються шість шкіл: №№ 4, 18, 16, 22, 25, 11.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів