Поділитись:

У Луцьку латають труби, аби дати тепло хоча б у лікарні, школи й дитсадки

Середа, 13 жовтня 2021, 17:12
У Луцьку латають труби, аби дати тепло хоча б у лікарні, школи й дитсадки

У Луцьку тривають аварійні роботи, які мають забезпечити повноцінний початок опалювального сезону.

Про це повідомили на сайті ДКП «Луцьктепло».

У середу, 13 жовтня, у Луцьку працюють майже усі котельні, які забезпечують опаленням об’єкти соціальної сфери – лікарні, дитсадки й школи. Не працює поки котельня на вулиці Ранковій, 20А.

Теплом поки не забезпечена міська поліклініка № 2 на проспекті Відродження, 13, хоча «Луцьктепло» готове опалювати приміщення. Опалення немає через виконання робіт з усунення несправності у роботі вузла комерційного обліку теплової енергії. Також не опалюють амбулаторію сімейної медицини на вулиці Корольова, 3, у зв’язку з поривом на тепловій мережі котельні на вулиці Ранковій.

До кінця дня тепловики планують підключити послугу з постачання теплової енергії до усіх дитячих садочків, крім ДНЗ на вулиці Корольова, 1. Тут теплопостачання також відсутнє через порив на Ранковій.

Ранком без опалення у зв’язку з витоками на теплових мережах залишалося три луцьких школи. Впродовж дня аварійна бригада ліквідувала витік на вводі теплової мережі до школи № 17 на вулиці Щусєва, 7. Опалення відсутнє у школі № 16 на вулиці Корольова, 7А, та у школі № 22, яка не отримує послугу з теплопостачання через порив мережі на проспекті Відродження, 32.

Сьогодні тепловики зосередились на ліквідації пориву на вулиці Цукровій, 5, що дасть можливість відновити роботу котельні на вулиці Ранковій та забезпечити послугою амбулаторію сімейної медицини, школу та дитячий садок у мікрорайоні Вересневе.

Аварійні бригади також працюють на витоках на вулиці Софії Ковалевської, 23, й на вулиці Декабристів,16, де тривають підготовчі роботи, та бульварі Дружби Народів, 5, де розпочалися земляні роботи.

Для ліквідації витоків для зайнятих при виконанні робіт працівників 15 і 16 жовтня організовані додаткові робочі дні.

У ДКП «Луцьктепло» додали, що на гарячу лінію 15-80 поки не надійшло жодного звернення від жителів міста щодо необхідності включення опалення.

Нагадаємо, мер Луцька Ігор Поліщук, який анонсував початок опалювального сезону з 11 жовтня, повідомляв, що ДКП «Луцьктепло» підготувалося до опалювального сезону й має чотири бригади для ліквідації поривів трубопроводу, а також аварійну бригаду, яка чергує цілодобово.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів