Поділитись:

У Луцьку дали тепло, майже, у всі «спальні» райони

Субота, 23 жовтня 2021, 19:25
У Луцьку дали тепло, майже, у всі «спальні» райони

Сьогодні, 23 жовтня, ремонтні бригади ДКП «Луцьктепло» виконували аварійно-відновлювальні роботи на багатьох напрямках. На деяких з них роботи було завершено, на частині продовжаться наступного тижня.

Про це повідомляє «Луцьктепло» у Фейсбуці.

Зазначають, що завершено роботи з ліквідації витоку на вул. Писаревського, 13а, що дозволило відновити опалення для житлових будинків на вул. Писаревського, 22, 22а, а також на вул. Декабристів, 16, де без опалення залишалися житловий будинок на вул. Мазепи, 4 та Музична школа.

Також, впродовж дня було виконано роботи, які дозволили відновити опалення для більшості споживачів Центрального теплового пункту на вул. Конякіна, 8. Зокрема, це ЗОШ №11, житлові будинки на вул. Конякіна, 10, 10а, 12, 12а, 12б. Без послуги проте залишаються будинки на вул. Конякіна, 8, 14а, 14б. Роботи на мережах продовжаться в понеділок. Частково завершено роботи на вул. Львівській, 61б, що дозволило відновити послугу з постачання теплової енергії до житлових будинків на вул. Львівській, 61б і вул. Чекаліна, 11.

«Впродовж дня також велися підготовчі земляні роботи на наступних об’єктах: 

просп. Відродження, 14 б, де без опалення залишаються житлові будинки на просп. Відродження, 7, 14, 14а, 14б, 16а.; 

просп. Соборності, 21, де без послуги залишаються житлові будинки на просп. Соборності, 21 і 25;

 вул. Мамсурова, 2, де без послуги залишаються житлові будинки на вул. Мамсурова, 2, 4, вул. Боженка, 37, 39, 40, 41, 51;

 вул. Гордіюк, 4а, де без опалення відповідний будинок.

Роботи на даних об’єктах продовжаться в понеділок, 25 жовтня», – повідомляє ДКП.

Додають, що вчора, 22 жовтня, було завершено роботи з відновлення послуги з постачання теплової енергії для житлових будинків на вул. Щусева, 2, 4, а також завершено роботи на просп. Відродження, 22 та відновлено подачу теплоносія до 18-ї школи.

Нагадаємо, на одній з найбільших котелень обласного центру Волині, яка забезпечує теплом декілька мікрорайонів міста, сталась аварія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів