Поділитись:

Частина Луцька – кілька днів без гарячої води і опалення: в чому проблема (відео)

Четвер, 21 жовтня 2021, 17:40
Частина Луцька – кілька днів без гарячої води і опалення: в чому проблема (відео)

У Луцьку найбільші «спальні» райони вже декілька днів – без гарячої води. Усе тому, що в ніч на 19 жовтня трапилась аварія на котельні, що на вулиці Карбишева.

Саме ця котельня надає послуги з гарячого водопостачання та опалення у багатоквартирні будинки на 33-му, 40-му і 55-му мікрорайонах обласного центру.

Місцеві жителі б'ють на сполох, адже станом на 21 жовтня водопостачання так і не відновили. Як повідомив речник комунального підприємства «Луцьктепло» Антон Безносиков, ліквідація аварії затягнулась через певні труднощі.  

«Зараз люди працюють, тривають зварювальні роботи на аварійній ділянці мережі. Проблема в тому, що великий діаметр і важкодоступність. Там на мережі побудували ряд “бутиків”, і туди долізти майже неможливо. Тому розкривали лоток, робили отвір невеликий, і нашого найтоншого зварювальника туди спускали», – пояснив він.

Відтак, зі слів Антона Безносикова, вже 21 жовтня роботи повинні завершити. Як тільки це станеться, водопостачання відновлять.

Нагадаємо, 21 жовтня голова Луцької міської ради Ігор Поліщук повідомив, що опалення вже подали у 93,6% багатоквартирних будинків міста (720 з 769, що обслуговуються ДКП «Луцьктепло»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів