Головне у Луцьку: ТОП новин субота, 16 жовтня

Субота, 16 жовтня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за суботу, 16 жовтня.

Про те, що дратує у підлеглих:

Добре зроблена робота – запорука хороших відносин з керівником. Адже ніхто не любить лінивих, тих, хто постійно спізнюється, чи не встигає зробити обіцяне. Часто очільники намагаються виділити чи заохотити одних, аби стимулювати працювати інших, часто виділяють «любимчиків», і це навпаки може забрати бажання щось робити. Завдання керівника вибрати шлях, яким він грамотно, впевнено і цілеспрямовано поведе свій колектив до успіху.

Напередодні Дня шефа журналісти ІА «Конкурент» поспілкувалися з редакторкою «Конкурент TV» Олександрою Куртєєвою.

 

Про зіткнення «Мерсів» на Соборності

На шляхопроводу на проспекті Собороності у Луцьку 16 жовтня сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів марки «Мерседес». Машини зазнали незначних механічних ушкоджень. Як стало відомо, зіткнулися два легкові автомобілі «Мерседес». Один із «Мерседесів» пошкодив передній бампер.

 

Про поповнення Волинського військового ліцею

В день захисників і захисниць України, 14 жовтня, у Ковелі урочисто посвячували в ліцеїсти учнів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені героїв Небесної сотні. У заході взяв участь міський голова Ковеля Ігор Чайка, який привітав дітей. Міський голова побажав юним ліцеїстам міцного здоров’я, наснаги та наполегливості в навчанні, великого терпіння в опануванні обраного ними фаху.

 

Інші цікаві та важливі новини: