Поділитись:

І для відвідувачів, і для тварин: у «Луцькому зоопарку» – «гарбузове» свято (фото)

Субота, 16 жовтня 2021, 17:01
І для відвідувачів, і для тварин: у «Луцькому зоопарку» – «гарбузове» свято (фото)

У луцькому зоопарку провели «гарбузове» свято, до якого готувалися два тижні. Розважились не тільки сотні відвідувачів, а й мешканці зоопарку, яким до раціону додали гарбузові смаколики.

Про це йдеться на сторінці зоопарку у Фейсбуці.

Адміністрація зоопарку висловлює вдячність кільком сотням відвідувачів, які лишилися задоволені святкуванням.

«Дійство вдалося на славу, про що свідчили і ваші усмішки та слова вдячності нашому колективу, і безліч світлин у соцмережах. Ми готувалися до свята зо два тижні. І вчора гарбузовою в усіх сенсах була уся наша територія», – йдеться в дописі. 

У зоопарку були встановлені тематичні фотозони.

І для відвідувачів, і для тварин: у «Луцькому зоопарку» – «гарбузове» свято (фото)І для відвідувачів, і для тварин: у «Луцькому зоопарку» – «гарбузове» свято (фото)І для відвідувачів, і для тварин: у «Луцькому зоопарку» – «гарбузове» свято (фото)І для відвідувачів, і для тварин: у «Луцькому зоопарку» – «гарбузове» свято (фото)І для відвідувачів, і для тварин: у «Луцькому зоопарку» – «гарбузове» свято (фото)І для відвідувачів, і для тварин: у «Луцькому зоопарку» – «гарбузове» свято (фото)І для відвідувачів, і для тварин: у «Луцькому зоопарку» – «гарбузове» свято (фото)І для відвідувачів, і для тварин: у «Луцькому зоопарку» – «гарбузове» свято (фото)І для відвідувачів, і для тварин: у «Луцькому зоопарку» – «гарбузове» свято (фото)І для відвідувачів, і для тварин: у «Луцькому зоопарку» – «гарбузове» свято (фото)І для відвідувачів, і для тварин: у «Луцькому зоопарку» – «гарбузове» свято (фото)І для відвідувачів, і для тварин: у «Луцькому зоопарку» – «гарбузове» свято (фото)І для відвідувачів, і для тварин: у «Луцькому зоопарку» – «гарбузове» свято (фото)І для відвідувачів, і для тварин: у «Луцькому зоопарку» – «гарбузове» свято (фото)І для відвідувачів, і для тварин: у «Луцькому зоопарку» – «гарбузове» свято (фото)І для відвідувачів, і для тварин: у «Луцькому зоопарку» – «гарбузове» свято (фото)І для відвідувачів, і для тварин: у «Луцькому зоопарку» – «гарбузове» свято (фото)І для відвідувачів, і для тварин: у «Луцькому зоопарку» – «гарбузове» свято (фото)І для відвідувачів, і для тварин: у «Луцькому зоопарку» – «гарбузове» свято (фото)І для відвідувачів, і для тварин: у «Луцькому зоопарку» – «гарбузове» свято (фото) 

«З-поміж незмінного – суперкухарями знову були наші супербухгалтери. Тож пригощали і гарбузовою кашею, і запашним чаєм, і солодощами, і навіть соком із гарбуза», – додають організатори.

Не обійшлося і без частувань підопічних зоопарку. Їм для показових годівель страви з гарбузовою «родзинкою» готували за участі відвідувачів.

Ще частина колективу на день перетворилася у фахівців, які вміло проводили майстеркласи. Очільниця зоопарку Людмила Денисенко зустрічала гостей тематичною виставкою у стилі «Гарбуз і його команда» з кількома десятками експонатів, яку зоопарку надала селекціонерка Наталя Боярчук, і частувала саме гарбузовими цукатами усіх охочих.

«Окремо дякуємо за настрій кількагодинного дійства Юлії Заєць. До слова, наша співпраця із нею триває вже кілька років. І щоразу ми переконуємося, що вона та її команда – просто молодці та надзвичайні професіонали», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, у «Луцькому зоопарку» одні із найменших мавп – дев'ять левиноголових тамаринів та біловухих ігрунок – отримали нове житло. Тварин переселили з адмінприміщення у вольєр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
14 квітня 2024
10 квітня 2024
08 квітня 2024
16:03
07 квітня 2024