Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин субота, 16 жовтня

Субота, 16 жовтня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин субота, 16 жовтня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за суботу, 16 жовтня.

Про те, що дратує у підлеглих:

Добре зроблена робота – запорука хороших відносин з керівником. Адже ніхто не любить лінивих, тих, хто постійно спізнюється, чи не встигає зробити обіцяне. Часто очільники намагаються виділити чи заохотити одних, аби стимулювати працювати інших, часто виділяють «любимчиків», і це навпаки може забрати бажання щось робити. Завдання керівника вибрати шлях, яким він грамотно, впевнено і цілеспрямовано поведе свій колектив до успіху.

Напередодні Дня шефа журналісти ІА «Конкурент» поспілкувалися з редакторкою «Конкурент TV» Олександрою Куртєєвою.

Головне у Луцьку: ТОП новин субота, 16 жовтня 

Про зіткнення «Мерсів» на Соборності

На шляхопроводу на проспекті Собороності у Луцьку 16 жовтня сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів марки «Мерседес». Машини зазнали незначних механічних ушкоджень. Як стало відомо, зіткнулися два легкові автомобілі «Мерседес». Один із «Мерседесів» пошкодив передній бампер.

Головне у Луцьку: ТОП новин субота, 16 жовтня 

Про поповнення Волинського військового ліцею

В день захисників і захисниць України, 14 жовтня, у Ковелі урочисто посвячували в ліцеїсти учнів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені героїв Небесної сотні. У заході взяв участь міський голова Ковеля Ігор Чайка, який привітав дітей. Міський голова побажав юним ліцеїстам міцного здоров’я, наснаги та наполегливості в навчанні, великого терпіння в опануванні обраного ними фаху.

Головне у Луцьку: ТОП новин субота, 16 жовтня 

Інші цікаві та важливі новини:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024