Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 15 жовтня

П'ятниця, 15 жовтня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за п'ятницю, 15 жовтня.

Про автопарки волинських міськрад:

У робочих справах волинські посадовці їздять у відрядження, інспектують ремонти та відвідують заходи. Для того, щоб дістатись до місця призначення нерідко використовують службовий транспорт.

Центр журналістських розслідувань «Сила правди» вивчив, на чому їздять посадовці міських рад Волині та підрахував – у скільки обходиться утримання таких автопарків

Так, найбільшим автопарком володіє Луцька міська рада. У розпорядженні її посадовців аж 17-ть автомобілів. По п’ять автомобілів мають Нововолинська та Володимир-Волинська міські ради. А найменше машин у Ковельської міськради – дві. 

Про автотрощу на проспекті Відродження: 

Сьогодні, 15 жовтня в обідню пору в Луцьку сталась дорожньо-транспортна пригода, в якій зіткнулись двоє маршрутних автобусів

Інцидент стався на проспекті Відродження, неподалік луцької школи №22.

За попередньою інформацією, маршрутка під номером 2 в'їхало в маршрутку №9.

У результаті зіткнення лобове скло маршрутки №2 та заднє скло маршрутки №9 розбилися.

У Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги журналістам ІА «Конкурент» розповіли, що внаслідок ДТП постраждало 10 людей, серед них 4-річна дитина. Усіх постраждалих – ушпиталили.

Про ремонт площі перед Палацом урочистих подій:

У Луцьку продовжується реконструкція площі перед луцьким Палацом урочистих подій.

Наразі там відбуваються активні будівельні роботи: вкладання плитки, викорчовування коренів дерев, які раніше росли на площі, також будівельники підготовлюють інші ділянки площі для подальших робіт.

Позаду Палацу урочистих подій вже висадили близько десятка дерев. Також будівельники вклали частину плитки, залишили місця для посадки дерев, монтажу ліхтарів тощо.

За попередньою інформацією, невдовзі будівельники мають почати реконструкцію самої будівлі Палацу урочистих подій.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів