Поділитись:

Поліція не підтвердила інформацію про чергове побиття військового ромами (відео)

П'ятниця, 15 жовтня 2021, 18:00

На Волині отримала продовження скандальна історія з ромами, які спочатку побили ветерана АТО, а потім вибачалися на колінах.

Нещодавно в інтернеті, в телеграм-каналі «Всевидюче Око» з'явилось відео, в підписі до якого було зазначено, що чоловіки-роми вирішили помститися військовим, і жорстоко їх побили, також було вказано, що побиття відбулось саме на Волині.

Таким чином, відео опублікували 14 жовтня, в День захисників і захисниць України. На ньому можна побачити як невідомі чоловіки б'ють двох чоловіків у військовій формі ЗСУ. Нападники били військових ногами, ті закривали голови руками та намагалися захиститися від ударів.

Чоловіки, які били військових, голосно, російською мовою із матом кричали про те, що солдати нібито є «нацистами та фашистами». Один з нападників погрожував, що буде «знищувати та вбивати» всіх військових. 

Інтернет-спільнота моментально зреагувала на це відео: багато хто висловив припущення, що відео – фейк.

Згодом на сайті Волинських поліцейських з'явилось повідомлення про те, що схожих інцидентів у Волинській області не було. Вночі, після публікації відео, правоохоронцями була здійснена ретельна перевірка населених пунктів та опитування громадян: поліцейські не виявили жодних ознак інциденту, що є на відео. На лінію 102 не надходило повідомлень про таку бійку.

Також на сайті зазначається, що поліція надалі проводить перевірку за фактами, що є на відео.

Правоохоронці просять ЗМІ та громадян утриматись від поширення цього відео, поки триває перевірка, щоб не провокувати громадян до непідтверджених висновків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
13 березня 2024
12 березня 2024
08 березня 2024
06 березня 2024
05 березня 2024
11:10
04 березня 2024
03 березня 2024