Поділитись:

Не більше 100 переказів: ПриватБанк вводить нові обмеження (відео)

П'ятниця, 15 жовтня 2021, 16:41
Не більше 100 переказів: ПриватБанк вводить нові обмеження (відео)

«ПриватБанк» встановив обмеження на грошові перекази. Тепер відправляти або отримувати на карту можна не більше 100 переказів на місяць.

Про це повідомляє пресслужба банку.

«Щомісяця зручні перекази з картки на картку у Приват24 роблять понад 7 млн клієнтів. За даними статистики 99,7% з них користуються цією чудовою послугою для особистих цілей та відправляють чи отримують не більше 100 переказів на місяць», – йдеться в повідомленні.

В межах законодавства щодо протидії відмиванню «брудних» коштів та вимог фінансового моніторингу з жовтня 2021 року «ПриватБанк» вніс корективи до правил здійснення р2р переказів щодо лімітів на перекази з картки на картку Visa/Mastercard через усі канали.

Зокрема відтепер встановлюються такі ліміти на календарний місяць (з 1-го до 30/31-го числа) як для переказів по Україні, так і за кордон:

  • для відправника – 100 переказів по Україні та 25 міжнародних;
  • для одержувача – 100 переказів по Україні та 30 міжнародних.

У пресслужбі додали, що якщо клієнт збирає гроші на благодійність, чи волонтерські гроші, йому варто зателефонувати у банк або написати у чат «Допомога Онлайн». Надіслати посилання із соціальних мереж чи документи, що підтверджують здійснення благодійної діяльності. Протягом одного робочого дня банк встановить для таких карток безлімітний режим.

Якщо ж клієнт отримував гроші на картку гроші за продаж товарів з використанням інтернет майданчиків, то нормативно-правовим актом Національного банку України встановлено, що користуватися особистою карткою для здійснення підприємницької діяльності не можна.

Щоб надсилати й отримувати перекази безлімітно, у «ПриватБанку» радять відкрити рахунок фізичної особи – підприємця або особи, яка займається професійною незалежною діяльністю відповідно до чинного законодавства України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів