Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 24 вересня

П'ятниця, 24 вересня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 24 вересня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за п'ятницю, 24 вересня.

Про ДТП і ланцюг смертей

23 вересня на автодорозі у селі Сирники Луцького району автомобіль Volkswagen Passat врізався у вантажівку MAN TGX з причепом. Внаслідок ДТП водій легковика загинув на місці

Загиблим виявився 34-річний луцький адвокат, директор юридичної компанії «Альтер-его» Роман Довжик.

Про родину Довжиків, яка мешкала у селі Пнівне Камінь-Каширського району, у 2006 році говорила вся Україна, адже 28 грудня 2005 року сім’я таємничо зникла.

30 травня 2006 року поблизу сусіднього із Пнівним села Волиця пес розрив землю, а його господар побачив труп чоловіка з вогнепальними пораненнями. Це був Степан Довжик (батько Романа Довжика). 20 червня приблизно за 27 кілометрів від могили батька, в урочищі Грива єгер викопав тіло 16-річного Андрія.

А 6 липня підозрюваний у скоєнні убивства друг і кум родини Довжиків Володимир Мисковець показав правоохоронцям місце захоронення ще одного сина родини Ігоря – у лісі під Ківерцями, і могилу дружини Ганни неподалік села Сваловичі Любешівського району. Згодом убивця видав і місце, де сховав зброю – два пістолети марок ТТ і Walter.

Тоді сиротою залишився 18-річний Роман – студент Харківської юридичної академії, який якраз був на навчанні.

23 вересня не стало і його. У нього залишилася дружина і маленька донька.

Про ремонт дороги

Стартували ремонтні роботи ще на одній ділянці міжнародного автошляху М-19 Доманове (на Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на Бухарест). Йдеться про відтинок протяжністю 3,5 кілометри на межі Волинської і Рівненської областей у напрямку Луцька.

Підрядник відфрезерував старе дорожнє покриття  і приступив до влаштування шарів нового дорожнього одягу, товщина якого становитиме 33 см.

Наразі тривають роботи з посилення основи щебенево-піщаною сумішшю, обробленою цементом, влаштовують вирівнюючий шар з крупнозернистого асфальтобетону. Пізніше почнуть укладати верхній шар зі щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші.

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 24 вересня

Про фальшиві сертифікати вакцинації

В Україні можуть зобов’язати вакцинуватися від коронавірусу вчителів та державних службовців. У зв’язку із тим, що далеко не кожен бажає робити вакцинацію добровільно – у мережі побільшало анонімних телеграм-каналів, які пропонують підроблені сертифікати вакцинації. Фальшиві документи, за словами «ділків», неможливо відрізнити від справжніх.

Журналісти ІА «Конкурент» дізнавалися, на яких умовах можна «вакцинуватися» без вакцини.

Що з цього вийшло – у нашому матеріалі «Вакцинуватися» без вакцини: як і за скільки можна купити «липовий» сертифікат.

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 24 вересня

Інші важливі та цікаві новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів