Поділитись:

На Театральному майдані в Луцьку «рятували» гумового «самокатника» (фото, відео)

П'ятниця, 24 вересня 2021, 10:31
На Театральному майдані в Луцьку «рятували» гумового «самокатника» (фото, відео)

У Луцьку відбуваються змагання серед працівників екстреної медичної допомоги.

Сьогодні, 24 вересня, на Театральному майдані в Луцьку відбувався один із етапів змагань «Волинські медичні ралі-2021» серед медиків швидкої допомоги.

За проведенням змагань пильно стежили службовці Луцької нацполіції.

За словами учасників змагань, медики-екстреники відпрацьовували ситуацію, в якій дитина отримала важку травму, через необережне катання на самокаті. 

«Це відбуваються Волинські медичні ралі-2021, вони в нас ювілейні, бо ми їх проводимо вп'яте. Минулого року, через пандемію не змогли провести ці змагання. До участі допускаються медичні працівники, котрі повністю вакциновані», – розповідає ІА «Конкурент» очільник Волинської «швидкої» Володимир Шмаль.

За його словами, у рамках змагань, є 6 конкурсних завдань:

  • «Білий ангел», котре проводили на Театральному майдані;
  • «Хто кого»;
  • «Приємна зустріч»;
  • «Ніжні обійми»;
  • «На швидкість»;
  • «Гуртом і батька легше бити». 

«У змаганнях беруть участь 12 команд із усієї Волинської області. Команди-учасники «Волинських медичних ралі» визначались спочатку на місцях, у центрах екстреного реагування області. Усі завдання максимально наближені до реальних умов. Також одне з завдань – надання екстренної медичної допомоги хворому на Covid-19. Після сьогоднішніх змагань стане відомою команда, котре візьме участь у подібних змаганнях, проте на всеукраїнському рівні», – пояснює медик.

На Театральному майдані в Луцьку «рятували» гумового «самокатника» (фото, відео)На Театральному майдані в Луцьку «рятували» гумового «самокатника» (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів