Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 15 вересня

Середа, 15 вересня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 15 вересня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за середу, 15 вересня.

Про ДТП з потерпілими

Сьогодні, близько опівдня, на вулиці Карпенка-Карого у Луцьку: кросовер KIA  протаранив «Таврію», яка виїжджала зі стоянки біля «ПортCity». Момент зіткнення потрапив на камери відеоспостереження.

У ДТП травмувалися четверо осіб. Одна з них від госпіталізації відмовилася. Ще трьох у стані середньої важкості госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні. Після огляду в учасників аварії – двох жінок та чоловіка – медики зафіксували травми, забої та перелом.

В поліції уточнили, що травми отримали водій «Таврії» та двоє його пасажирів.

Про бійку в школі

Директор луцької школи №16, в якій у вівторок, 14 вересня жорстоко побилися хлопчики, розповів журналістам ІА «Конкурент», що зараз у навчальному закладі проводять внутрішнє розслідування. 

Очільник школи Василь Троцький каже, що такі інциденти в школі не трапляються систематично, і це радше прикрий виняток.

«Я думав, що стан здоров'я постраждалого хлопчика буде набагато складнішим, але він звернувся до медичної сестри вчора і сказав, що впав. Сьогодні вона його оглянула – і ознак побиття як таких нема. Хлопчик на навчанні сьогодні», – зазначив, зокрема, він.

Директор створив спеціальну комісію з розслідування інциденту. Сьогодні у школі очікували також представників поліції. При батьках у дітей взяли пояснення. 

«Ми вияснили, що не було постійних випадків тиску і булінгу. Батьки, звичайно, засуджують таку поведінку дітей. Мама потерпілого хлопчика сказала, що претензій до кривдника її сина не має, але хоче, щоб ми в усьому розібралися», – додав директор школи.

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 15 вересня

Про дим у «Там Тамі»

Сьогодні у луцькому торгово-розважальному центрі «ПортCity» через задимлення спрацювала пожежна сигналізація: на місце прибули рятувальники. Датчики задимлення спрацювали в орендному приміщенні гіпермаркету «ТамТам», у зоні пекарні та м’ясного відділу, спрацювали датчики задимлення.

В адміністрації торгово-розважального центру запевнили, що відвідувачам «ПортCity» нічого не загрожувало.

На території закладу працюють спеціалісти ТРЦ та співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 15 вересня

Інші цікаві та важливі новини:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів