Поділитись:

У Луцьку ламають електросамокати: що загрожує «їздунам»?

Середа, 15 вересня 2021, 17:23
У Луцьку ламають електросамокати: що загрожує «їздунам»?

На вулицях Луцька знаходять зламані електросамокати сервісу прокату VZHOOH, який нещодавно почав надавати послуги в нашому місті.

Так, вчора, 14 вересня, пошкоджений електросамокат помітили на вулиці Кафедральній у Луцьку.

У Луцьку ламають електросамокати: що загрожує «їздунам»? 

 А сьогодні, 15 вересня, зламаний двоколісний залишили на проспекті Волі.

У Луцьку ламають електросамокати: що загрожує «їздунам»? 

Про те, за чиї кошти ремонтують електросамокати і що загрожує тим, хто їх ламає, у коментарі ІА «Конкурент» розповів співвласник сервісу прокату електросамокатів VZHOOH Сергій Совик

Зі слів Сергія Совика, працівники компанії вже неодноразово виявляли зламані електросамокати. Людей, причетних до цього, передавали правоохоронцям. Тепер щодо них порушені кримінальні справи і триває слідство.

«Знайти хуліганів не є проблемою. Наша Служба безпеки працює над цим – робить свою справу і передає інформацію правоохоронним органам», – зазначив співвласник сервісу прокату електросамокатів.

Аби кількість електросамокатів, якими можуть користуватися лучани, не зменшувалася, компанія ремонтує несправності власним коштом. Проте згодом,  за рішенням суду, зловмисники повинні відшкодувати завдані збитки.

«У нас немає часу чекати, ми ремонтуємо за свої кошти. Але сума збитків кожного випадку фіксується. Тож винні будуть компенсовувати витрати», – сказав Сергій Совик.

Також він додав, що рідко завдають шкоди люди, які орендують електросамокат. Частіше це роблять перехожі, які мають погані наміри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів