Поділитись:

Користувачі луцьких самокатів не відповідатимуть за хамське паркування

Субота, 04 вересня 2021, 18:15
Користувачі луцьких самокатів не відповідатимуть за хамське паркування

Користувачі сервісу прокату електросамокатів VZHOOH не нестимуть відповідальності за хамське паркування посеред тротуарів чи велодоріжок. 

Про це у коментарі ІА "Конкурент" розповів співвласник сервісу прокату самокатів Сергій Совик

Після численних нарікань лучан у мережі на те, що самокати користувачі залишають просто посеред тротуарів та велосипедних доріжок, і ті перешкоджають руху транспорту, наші журналісти вирішили дізнатися, чи може власник сервісу якось вплинути на ситуацію. 

За словами Сергія Совика, на жаль, реальної можливості з'ясувати, хто саме залишив транспортний засіб у неналежному місці, немає, адже після власне користування самокатом, його цілком можуть посунути на невелику дистанцію. 

"Ми просимо наших користувачів залишити самокат так, щоб той не заважав людям. Але трапляється інакше. На жаль, система GPS може давати 50-100 см погрішності, і таким чином ми не можемо відслідкувати, чи якісно припаркований наш самокат після завершення поїздки. Ми намагаємось часто забирати самокати з незручних місць та для зарядки електробатарей.

А для покладання санкцій на користувачів треба бути впевненим, що самокат залишено в неправильному місці саме користувачем, а не хтось інший перетягнув самокат", – каже Сергій Совик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів