Поділитись:

У ДТП на Карпенка-Карого у Луцьку травмувалися водій і пасажири «таврії»

Середа, 15 вересня 2021, 19:00
У ДТП на Карпенка-Карого у Луцьку травмувалися водій і пасажири «таврії»

У дорожньо-транспортній за участю двох автівок, пригоді в обласному центрі Волині отримали травми водій і пасажири одного з легковиків.

Про це інформує «Суспільне».

Нагадаємо, ДТП сталася у середу, 15 вересня, на вулиці Карпенка-Карого у Луцьку: кросовер KIA  протаранив «Таврію», яка виїжджала зі стоянки біля «ПортCity». Момент зіткнення потрапив на камери відеоспостереження.

Керівник обласного Центру екстреної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль повідомив, що в аварії травмувалися четверо осіб. Одна з них від госпіталізації відмовилася. Ще трьох у стані середньої важкості госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні

Після огляду в учасників аварії – двох жінок та чоловіка – медики зафіксували травми, забої та перелом. Травмованим надали допомогу та відпустили додому, розповів заступник директора Луцької міської лікарні Андрій Смольянінов.

Головний спеціаліст сектору комунікацій Нацполіції Волині Олег Плазовський уточнив, що травми отримали водій «Таврії» та двоє його пасажирів. Нині правоохоронці вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 ККУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів