Поділитись:

У Луцьку на Конякіна п'яний на бусі врізався у паркан і почав хуліганити (фото)

Середа, 15 вересня 2021, 14:35
У Луцьку на Конякіна п'яний на бусі врізався у паркан і почав хуліганити (фото)

У Луцьку п'яний водій протаранив своїм бусом огорожу дитячого майданчика, нецензурно лаявся і хуліганив.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У вівторок, 14 вересня, правоохоронці отримали повідомлення проте, що у дворі багатоквартирного будинку на вулиці Конякіна у Луцьку скоїв ДТП мікроавтобус Volkswagen Transporter,, водій і пасажир якого були п'яними.

Патрульні. які прибули на місце виклику, з'ясували, що керманич буса припустив зіткнення з металевою огорожею дитячого майданчика, після чого залишив місце ДТП.

Окрім цього, чоловік нецензурно лаявся в громадському місці та образливо чіплявся до громадян.

Під час спілкування з порушником патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Він запевнив, що вживав алкоголь вже після того, як його бус.протаранив огорожу. Документів на право керування мікроавтобусом в чоловіка не знайшлося.

Патрульні затримали 28-річного порушника та склали адмінматеріали за статтею 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), статтею 122-4 (Залишення місця ДТП), частиною 4 статтею 130 (Вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після ДТП за її участю алкоголю), статтею 173 (Дрібне хуліганство) та частиною 1 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування) КУпАП.

У Луцьку на Конякіна п'яний на бусі врізався у паркан і почав хуліганити (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів