Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 8 вересня

Середа, 08 вересня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 8 вересня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за середу, 8 вересня.

Про «нецензурний» номер

Таблички з надписом «TI SUKA», які розміщені на місці для державних номерних знаків автомобіля люкс-класу Bentley, що днями помітили у Луцьку, не відповідають державним стандартам. Такі номерні знаки не зареєстровані у Єдиному державному реєстрі транспортних засобів.

Про це стало відомо із відповіді Регіонального сервісного центру  МВС у Волинській області на запит ІА «Конкурент».

«Відомості про вищевказаний знак в Єдиному державному реєстрі транспортних засобів відсутні. Інформуємо, що табличка з надписом «TI SUKA» не відповідає державному стандарту України», – йдеться у відповіді на запит.  

Також, як вбачається з відповіді, у разі, якщо наявний номерний знак не відповідає державному стандарту, він підлягає обов'язковій заміні.

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 8 вересня

Про розгін стихійного ринку

У вівторок, 7  вересня, з 8:00 відділи ГШР та протидії стихійній торгівлі департаменту мунварти ліквідовували стихійну торгівлю на території автобусної станції №1, що на вулиці Конякіна у Луцьку.

Територія знаходиться у користуванні ПрАТ «Волинське обласне підприємство Автобусних станцій», яке видавала громадянам дозволи на таку торгівлю.

З метою наведення порядку на цій території інспектори муніципальної варти, керуючись ст. 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення, вилучили 15 предметів торгівлі з рук у громадян.

Про напад на правоохоронця

У Ковельському районі зловмисник на BMW збив правоохоронця, який перевіряв законність видобутку піску в одному з урочищ.

Інцидент стався у вівторок, 7 вересня, поблизу смт Головне, що у Любомльській громаді. Тут співробітник правоохоронного органу виявив вантажівку МАЗ, навантажену піском, та екскаватор. Поруч перебували двоє невідомих чоловіків.

Коли працівник перевіряв законність видобутку піску, на місце приїхав ще один чоловік, який почав перешкоджати правоохоронцеві у виконанні службових обов’язків та скоїв на нього наїзд, в результаті чого той отримав забої.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів