Поділитись:

Водій з Луцька став учасником смертельної ДТП на Рівненщині (фото)

Середа, 08 вересня 2021, 17:02
Водій з Луцька став учасником смертельної ДТП на Рівненщині (фото)

Водій вантажівки з Луцька став учасником смертельної дорожньо-транспортної пригоди у Рівненській області.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Рівненщини на сайті ГУНП.

ДТП сталася у вівторок, 7 вересня, на автодорозі Київ – Чоп неподалік села Привільне. Правоохоронці отримали повідомлення про аварію близько 21:00.

На місці інциденту слідчо-оперативна група встановила, мотоцикл Kawasaki  зіткнувся вантажним автомобілем MAN з напівпричепом, коли той здійснював маневр розвороту. Від отриманих травм керманич мотоцикла, 23-річний житель села Привільне, загинув на місці.

За кермом вантажівки перебував 39-річнийй житель Луцька. Він у ДТП не постраждав.

За результатами огляду на стан алкогольного сп’яніння водій вантажного авто був тверезий, однак у рамках кримінального провадження у нього відібрано зразки крові.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. 

Транспортні засоби поліцейські вилучили. Правоохоронці з’ясовують усі обставини смертельної ДТП. 

Водій з Луцька став учасником смертельної ДТП на Рівненщині (фото)Водій з Луцька став учасником смертельної ДТП на Рівненщині (фото) 

Нагадаємо, у ніч на 8 вересня, на автодорозі Устилуг – Луцьк – Рівне водій вантажівки MAN з напівпричепом заснув за кермом, внаслідок чого автомобіль з’їхав з дороги та врізався у дорожній знак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024