Поділитись:

«Силою в машину запихали»: на Волині чоловіку не дали утекти з «трудового рабства» (відео)

Середа, 08 вересня 2021, 17:20
«Силою в машину запихали»: на Волині чоловіку не дали утекти з «трудового рабства» (відео)

Фермерку з Волині звинувачують в експлуатації найманих працівників. Василь Ярмолюк, якій 7 років провів у «трудовому рабстві», намагався втекти, проте господарі силоміць повертали його.

Про це йшлося в програмі «Стосується кожного» на телеканалі «Інтер».

Зі слів Василя Ярмолюка, власниця господарства на Волині Ніна Заболотських утримувала його та іншіх чоловіків у трудовому рабстві. Тепер він вимагає покарати 60-річну жінку.

«Вона заставляла до роботи. Я не хотів робити – вона заставляла, залякувала... Я працював, хотів день-два віддихнути. В неї немає вихідних», – розповів чоловік.

Спочатку вони працювали з 9:00 до 18:00, а через деякий час – з 6:00 год до 1:00 – 2:00 год. Гроші отримували лише перші пів року. 

Василь Ярмолюк навіть тікав від фермерки, проте його ловили і повертали назад.

«Я йду – вона за мною. Сідає з чоловіком їде, силою в машину запихала», – розповів чоловік.

Окрім того, жінка не давала телефонувати рідним, а також застосовувала фізичну силу – могла вдарити ногою в обличчя.

Натомість Олександр Красніков, який теж тривалий час працював на фермі, заперечує такі звинувачення. Його влаштовували умови праці, та й гроші за роботу отримували.

І Василя Ярмолюка, і Ніну Заболотських перевірили на детекторі брехні. З'ясувалося, що чимало слів чоловіка були неправдивими і дуже перебільшеними. 

Детальніше – дивіться в сюжеті.

Нагадаємо: жительку села Вербаїв, що біля Луцька, звинувачують у тому, що вона начебто організувала у себе на господарстві трудове рабство. За це їй «світить» до 12 років тюрми. Зараз справа вже дійшла до суду. Під час останнього судового засідання жінка розповіла журналістам, що над її худобою чоловіки знущались, а один навіть ґвалтував тварин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин відправляв людей у білоруські колгоспи, а зарплату забирав

 

Надрукувати
мітки:
коментарів