Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 7 вересня

Вівторок, 07 вересня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 7 вересня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за вівторок, 7 вересня.

Про опору для великої «М»

З'явилося фото опори, до якої має кріпитись логотип компанії McDonald's. Її мають установити поблизу ТРЦ «ПортCity» у Луцьку. Виготовленням опори займається місцеве приватне підприємство «Євро сталь».

Її світлинами поділився засновник підприємства Сергій Чуріков.

«Труба 580х8 (діаметр та товщина стінок відповідно в міліметрах – ред.) звучить так собі. А от коли наживо – виглядає солідно. Я не великий фонат McDonald's, але ці ресторани стали атрибутом цивілізованого міста», – написав бізнесмен.

За попередньою інформацією, висота металевої конструкції разом із логотипом мережі, має складати 15 метрів. Опора з логотипом буде розташована поблизу мосту на проспекті Соборності.

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 7 вересня

Про збиту на переході жінку

У понеділок, 6 вересня, на вулиці Конякіна у Луцьку легковик Volkswagen Caddy збив жінку на нерегульованому переході. Потерпіла – 21-річна жителька Луцького району. 

За кермом автомобіля перебував 27-річний волинянин.

Про ДТП у центрі

Сьогодні у центрі Луцька, на перехресті проспекту Волі й вулиці Винниченка, мотоцикл врізався у таксі. Внаслідок аварії постраждав керманич двоколісного – його госпіталізували.

Як з'ясувалося, мотоцикліст спробував обігнати «тянучку» в центрі, добряче розігнався і не помітив авто, яке повертало на вулицю Винниченка.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів