Поділитись:

Показали опору, на якій розмістять логотип луцького McDonald's (фото)

Вівторок, 07 вересня 2021, 11:37
Показали опору, на якій розмістять логотип луцького McDonald's (фото)

фото ілюстративне

У соціальній мережі Фейсбук з'явилося фото опори, до якої має кріпитись логотип компанії McDonald's. Її мають установити поблизу ТРЦ «ПортCity», у Луцьку. 

Виготовленням опори займається місцеве приватне підприємство «Євро сталь».

Її світлинами поділився засновник підприємства Сергій Чуріков.

«Труба 580х8 (діаметр та товщина стінок відповідно в міліметрах – ред.) звучить так собі. А от коли наживо – виглядає солідно. Я не великий фонат McDonald's, але ці ресторани стали атрибутом цивілізованого міста», – пише бізнесмен.

За попередньою інформацією, висота металевої конструкції, разом із логотипом мережі фастфудів, має складати 15 метрів. Опора з логотипом буде розташована поблизу мосту на проспекті Перемоги.

Показали опору, на якій розмістять логотип луцького McDonald's (фото)

«У нас є технічна документація метелевої конструкції. Проектант розрахував, що конструкція, яку ми виготовляємо, без проблем, витримує літеру "М"», – коментує Сергій Чуріков ІА «Конкурент».

Ресторан «МакДональдз» в обласному центрі Волині офіційно відкриють у суботу, 11 вересня.

У день відкриття відбудеться брифінг для журналістів, а згодом – відкриття закладу для усіх відвідувачів.

«МакДональдз» у Луцьку відкриють на території ТРЦ «ПортCity». Він буде доволі великим – площею приблизно 675 квадратних метрів та більш як на 200 посадкових місць. Окрім того, матиме літню терасу і «МакДрайв» (можливість замовити і отримати замовлення, не виходячи з автомобіля).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів