Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 05 вересня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині тижня, що минає:

Про McDonald's

Ресторан «МакДональдз» в обласному центрі Волині офіційно відкриють у суботу, 11 вересня, повідомили у пресофісі компанії. У день відкриття відбудеться брифінг для журналістів, а згодом – відкриття закладу для усіх відвідувачів.

У четвер, 2 вересня під час виконкому Луцької міської ради затвердили цілодобовий режим роботи закладу.

Директор департаменту економічної політики Луцької міської ради Борис Смаль у коментарі ІА «Конкурент» зазначив, що відкриття McDonald's у Луцьку матиме позитивний іміджевий ефект для міста.

«У Європі місто вважається більш туристично привабливим, якщо у ньому є McDonald's. Тому відкриття McDonald's у Луцьку матиме чудовий іміджевий ефект для нашого міста», – запевнив чиновник.

До речі, 4 вересня на приміщенні, де буде розташований ресторан швидкого харчування, вже з'явилася фірмова вивіска.

Про «хамовитий» Bentley

На дорогах обласного центру Волині кілька днів тому помітили автівку люкс-класу Bentley з табличкою «TI SUKA» на місці номеру державної реєстрації. золотисте авто з «непристойним» номером помічали на проспекті Волі та у дворі будинку на проспекті Президента Грушевського.

Цікаво, що раніше поліцейським вже доводилося зупиняти автівку такого ж золотистого кольору з таким самим написом на номері. Щоправда, це була Audi. Крім того, на відміну від «бентлі», на «ауді» був британський номер, а не проста табличка.

Про проспект Волі

На проспекті Волі у Луцьку відновлять рух транспорту вже у жовтні. Про це 2 вересня час презентації проєкту реконструкції проспекту Волі розповів начальник департаменту ЖКГ Луцькради Микола Осіюк.

Також під час презентації проєктанти з Майстерні організації простору Most наголосили, що розглядали варіант появи на Волі четвертої смуги для руху транспорту, однак, на їхню думку, це створило б багато незручностей для користувачів проспекту. 

«Якщо ми говоримо про варіант організації руху з розширенням до чотирьох смуг, цей варіант призведе до того, що погіршаться умови переходу через проспект. Зараз там є два регульовані пішохідні переходи і сім нерегульованих. При розширенні до чотирьох смуг виникне потреба обладнати всі переходи світлофорними об'єктами. А якщо буде відсутнє їх адекватне регулювання, то пересування на цьому відрізку буде незручним», – пояснила проєктантка Ольга Шевчук

Про секс-скандал

«Радник» Олени Зеленської, політик, екскандидат у народні депутати від Радикальної партії Ростислав Дзундза втрапив у скандал. Чоловік хвалився «впливовими зв'язками», грошима, та зізнався у своїй нетрадиційній орієнтації.

На відео Дзундза, тримаючи келих вина в руках, зізнався, що любить чоловіків і став ділитися подробицями свого особистого життя. За словами помічника нардепа, його відштовхує «запах жінок», а сам він любить «красивих чоловіків» і нічого поганого в цьому не вбачає.

Співрозмовники поцікавилися, ким доводиться Дзундзі чоловік, який його супроводжує з пляшкою вина, на що ексрадник міністра відповів: «Він мені дасть на рот, але це не мій хлопець. У мене є хлопець».

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів