Поділитись:

«Він мені просто дасть», – секс-скандал із соратником Олега Ляшка (відео)

Четвер, 02 вересня 2021, 13:10
«Він мені просто дасть», –  секс-скандал із соратником Олега Ляшка (відео)

«Радник» Олени Зеленської, політик, екс-кандидат у народні депутати від Радикальної партії Ростислав Дзундза втрапив у скандал. Чоловік хвалився «впливовими зв'язками», грошима, та зізнався у своїй нетрадиційний орієнтації.

У мережу потрапило відповідне відео, про це пише видання Главред.

На відео видно, як чоловік напідпитку розповідає поліцейським про свої інтимні переваги, хвалиться зв'язками і пояснює, що він «не остання людина в Україні». Інцидент стався біля будівлі Кабінету Міністрів України.

Чоловік з келихом вина називається «заступником міністра економічного розвитку і радником першої леді Олени Зеленської». Пізніше з'ясувалося, що головний герой ролика – Ростислав Дзундза, громадський діяч, голова ГО «Бюро соціальних та політичних розробок».

На відео Дзундза, тримаючи келих вина в руках, зізнався, що любить чоловіків і став ділитися подробицями свого особистого життя. За словами помічника нардепа, його відштовхує «запах жінок», а сам він любить «красивих чоловіків» і нічого поганого в цьому не вбачає.

Співрозмовники поцікавилися, ким доводиться Дзундзі чоловік, який його супроводжує з пляшкою вина, на що ексрадник міністра відповів: «Він мені дасть на рот, але це не мій хлопець. У мене є хлопець».

На його сторінці у Facebook зазначається, що він працює у Верховній Раді України. Однак за даними ЧЕСНО, у Раду він дійсно балотувався у 2012 році від Радикальної партії Олега Ляшка, проте не пройшов. А у 2020 році намагався стати депутатом Київської міської ради, але також безрезультатно.

В його профілі також є селфі з Володимиром і Оленою Зеленськими, зроблені під час святкування Дня Незалежності в Києві. Він також позує на трибуні, де виступав Зеленський з першою леді. Також є коротке відео, де Дзундза в масці в кольорах ЛГБТ-спільноти стоїть біля церкви.

Пізніше фігурант скандалу прокоментував відео. Головний герой ролика 1 вересня розповів, що того вечора міг бути напідпитку. За словами помічника нардепа, у відвертій розмові з поліціянтами він не побачив жодної проблеми і перепросив, якщо когось образив. Ростислав Дзундза, спілкуючись з журналістами, також спростував інформацію про те, що є радником Олени Зеленської і помічником нардепа від «Слуги народу», і додав, що не має ніякого відношення до політичних партій.

«Він мені просто дасть», –  секс-скандал із соратником Олега Ляшка (відео)«Він мені просто дасть», –  секс-скандал із соратником Олега Ляшка (відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
07 квітня 2024
28 лютого 2024
22 лютого 2024
13 лютого 2024
11:18
25 січня 2024
25 грудня 2023
15 грудня 2023
11 грудня 2023
28 листопада 2023
18:13
26 листопада 2023