Поділитись:

На Волині розбився на мотоциклі 17-річний юнак

Середа, 01 вересня 2021, 14:10
На Волині розбився на мотоциклі 17-річний юнак

Фото ілюстративне

На Волині п'яний юнак не впорався з керуванням мотоцикла, впав з двоколісного і потрапив у реанімацію. Нині за його життя борються лікарі.

Про це повідомило «Суспільне».

ДТП сталася у ніч на 31 серпня, близько 3:00, у селі Грудки Камінь-Каширського району: 17-річний мотоцикліст не впорався з керуванням та впав на дорожнє покриття. З численними травмами та забоями хлопця госпіталізували до реанімаційного відділення Камінь-Каширської ЦРЛ.   

Юнак перебуває в реанімаційному відділенні Камінь-Каширської центральної районної лікарні, повідомив виконувач обов'язків головного лікаря медзакладу Іван Долюк.

За словами медика, під час огляду у юнака виявили ознаки алкогольного сп'яніння.

«У нього – закрита черепно-мозкова, забійна травма голови, забій грудної клітки, розрив печінки та внутрішньочеревна кровотеча», – додав лікар.

Одразу після госпіталізації юнака прооперували. Наразі його стан стабільно важкий.

«Він перебуває у свідомості, орієнтований в часі. Гемодинамічні показники стабільні», – повідомив Іван Долюк.

Як повідомили в секторі комунікації поліції області, слідчі з’ясовують причини аварії. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання – обмеження волі до трьох років із позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого.

Нагадаємо, 26 серпня, близько опівдня у селі Литовеж Володимир-Волинського району: вантажівка Peugeot зіткнулася з мотоциклом Geon. Внаслідок автопригоди 46-річний мотоцикліст отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували до Нововолинської центральної міської лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів