Поділитись:

Аварія біля «історичного» спричинила величезний затор у центрі Луцька (фото)

Вівторок, 31 серпня 2021, 18:42
Аварія біля «історичного» спричинила величезний затор у центрі Луцька (фото)

У центрі Луцька сталася дорожньо-транспортна пригода, яка значно ускладнила рух автотранспорту.

Про це ІА «Конкурент» повідомили очевидці.

ДТП сталася у вівторок, 31 серпня, на перехресті вулиць Мойсея і Шопена, на кільці біля «Авангарду»: зіткнулися два легковики.

Автівки зазнали незначних механічних ушкоджень, однак рух на вулицях Мойсея і Винниченка в бік проспекту Перемоги був значно ускладнений. Затор починався майже від ЦУМу і тягнувся до кільця, де сталась аварія. 

На місці автопригоди працювала патрульна поліція.

Аварія біля «історичного» спричинила величезний затор у центрі Луцька (фото)Аварія біля «історичного» спричинила величезний затор у центрі Луцька (фото)Аварія біля «історичного» спричинила величезний затор у центрі Луцька (фото)Аварія біля «історичного» спричинила величезний затор у центрі Луцька (фото)Аварія біля «історичного» спричинила величезний затор у центрі Луцька (фото)Аварія біля «історичного» спричинила величезний затор у центрі Луцька (фото)

Нагадаємо, ДТП сталася у вівторок, 31 серпня, на перехресті вулиць Ковельської та Миру в Луцьку: кросовер Volkswagen Touareg злетів з дороги на тротуар і врізався у дерево.  Дерево не пережило зіткнення з двотонним легковиком і впало. Як стало відомо, автівкою керував заступник начальника територіального управління Служби судової охорони у Волинській області Сергій Шевчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів