Поділитись:

Купив права і катався без номерів: судили самовпевненого волинянина

Понеділок, 30 серпня 2021, 17:07
Купив права і катався без номерів: судили самовпевненого волинянина

Раніше несудимий уродженець Ковельщини вирішив придбати підроблені водійські права. Маючи несправжній документ, чоловік спокійно їздив на мотоциклі без державних номерних знаків, чим привернув до себе увагу поліції.

Про це йдеться у вироку Ратнівського районного суду від 27 серпня. 

Як вбачається з вироку, у жовтні 2017 року чоловік вирішив придбати водійські права за 2 700 гривень. Для цього він передав виконавцю своє фото, яке в подальшому використали на підроленому документі. Після виготовлення прав чоловік забрав їх на автостанції, де передав 2 700 гривень виконавцям.

Після цього підсудний їздив на мотоциклі Viper Alpha без державних номерних знаків. Тому 4 червня 2021 року потрапив у поле зору поліції. Після зупинки транспортного засобу мотоцикліст надав патрульним підроблене водійське посвідчення. Тож окрім адміністративної відповідальності за їзду без номерних знаків, отримав ще й кримінальне покарання за використання підробленого документа. 

У суді чоловік, у якого на утриманні двоє малолітніх дітей, свою вину визнав повністю, розкаявся та просив суворо не карати. У результаті суд присудив чоловікові покарання у вигляді 1 року і 6 місяців обмеження волі з іспитовим строком 1 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів