Поділитись:

«Туарегом», який зламав дерево на Ковельській, керував луцький посадовець, – ЗМІ

Вівторок, 31 серпня 2021, 16:43
«Туарегом», який зламав дерево на Ковельській, керував луцький посадовець, – ЗМІ

Автівкою, яка зламала у Луцьку дерево, що росло на тротуарі, керував заступник начальника територіального управління Служби судової охорони у Волинській області Сергій Шевчук.

Про це повідомило ІА «Волинські новини» з  посиланням на власні джерела.

Нагадаємо, ДТП сталася у вівторок, 31 серпня, на перехресті вулиць Ковельської та Миру в Луцьку: кросовер Volkswagen Touareg злетів з дороги на тротуар і врізався у дерево.  Дерево не пережило зіткнення з двотонним легковиком і впало.

За словами свідків аварії, водій «туарега» мав зовнішні ознаки сп’яніння. 

Проте в управлінні патрульної поліції у Волинській області цю інформацію спростували. 

Правоохоронці, які прибули на місце інциденту, з'ясували, що спричинило ДТП: хетчбек Renault Clio, який рухався Ковельською, повертав ліворуч через смугу зустрічного руху на вулицю Миру і не пропустив кросовер Volkswagen Toureg. Водій «туарега» мусив змінити напрямок руху, не впорався з керуванням та врізався у дерево. 

Патрульні склали на водія «рено» адміністративний матеріал за ч. 5 ст. 122 КУпАП, а на водія «фольксвагена» – за ст. 124 КУпАП.

Як повідомили очевидці, одразу після дорожньо-транспортної пригоди з «туарега» зняли номери державної реєстрації.

Журналісти з'ясували: у декларації посадовця вказано, що кросовер Volkswagen Touareg 2010 року випуску, право власності на яке він набув 8 листопада 2019 року, зареєстрований на батька заступника начальника територіального управління Служби судової охорони у Волинській області Сергія Шевчука – Леоніда Шевчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів