Поділитись:

На Волині вантажівка збила мотоцикліста (фото, відео)

П'ятниця, 27 серпня 2021, 11:10
На Волині вантажівка збила мотоцикліста (фото, відео)

У Володимир-Волинському районі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки і мотоцикла, у якій постраждав керманич двоколісного.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

ДТП сталася у четвер, 26 серпня, близько опівдня у селі Литовеж Володимир-Волинського району: вантажівка Peugeot зіткнулася з мотоциклом Geon.

Внаслідок автопригоди 46-річний мотоцикліст отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували до Нововолинської центральної міської лікарні.

За кермом вантажівки перебував 40-річний житель Володимир-Волинського району. За попередньою інформацією, він не надав переваги у русі мотоциклу,  який їхав головною дорогою.

За фактом ДТП слідчі внесли відомості до ЄРДР за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Триває слідство.

На Волині вантажівка збила мотоцикліста (фото, відео)На Волині вантажівка збила мотоцикліста (фото, відео)На Волині вантажівка збила мотоцикліста (фото, відео)

Нагадаємо, 26 серпня на автодорозі у селі Видерта Камінь-Каширського району позашляховик Range Rover протаранив паркан приватного будинку, врізався у дерево та перекинувся. Внаслідок автопригоди 26-річний керманич та 18-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів