У Луцьку затримали 23-річного «закладника» з наркотиками (фото)

Четвер, 12 серпня 2021, 13:21

В обласному центрі Волині затримали молодика, який розповсюджував наркотичні засоби через закладки.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

У середу, 11 серпня, у Луцьку затримали 23-річного лучанина, який за допомогою телеграм-каналу розповсюджував у місті канабіс через так звані «закладки». Особливо небезпечний наркотичний засіб знайшли правоохоронці і під час обшуку в його оселі. Заходи відбувалися за процесуального керівництва Луцької окружної прокуратури працівники Управління боротьби з наркозлочинністю  ДБН Національної поліції України та Луцького районного управління поліції.

Вирішуються питання про повідомлення лучанину про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту і збуті особливо небезпечних наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України) та про обрання йому запобіжного заходу.

Довідково:

санкцією ч. 2 ст. 307 КК України за незаконне придбання й зберігання з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, 10 серпня на одній із вулиць у смт Локачі правоохоронці виявили в чоловіка у пакунку з одягом, який він забрав на пошті, пакетик з амфетаміном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: