Поділитись:

На Ковельщині затримали молодика з кристалами і лампочками (фото)

Вівторок, 27 липня 2021, 14:28

У лісосмузі в Ковельському районі правоохоронці затримали 26-річного молодика з наркотиками і пристроями для їх вживання.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У понеділок, 26 липня, близько 17:00, в лісосмузі поблизу села Зелена Ковельського району співробітники управління боротьби з наркозлочинністю спільно із працівниками райуправління виявили 26-річного ковельчанина, який, побачивши поліцейських, різко відкинув від себе рюкзак. 

Під час огляду наплічника правоохоронці виявили у ньому два пакетики з кристалоподібною речовиною, ймовірно, PVP-альфа, скляну пробірку та саморобні пристрої для вживання наркотиків з нашаруванням коричневого кольору.

Все це вилучили та направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення експертиз. Вартість вилученої речовини за цінами «чорного ринку» становить близько 15 тисяч гривень.

Кримінальне провадження розпочали за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, за три дні патрульні зловили на вулицях Ковелі і Луцька трьох чоловіків з наркотиками.

21 липня, близько 10-ї години ранку, патрульні роти тактико-оперативного реагування на вулиці Фабричній у Ковелі, помітили чоловіка, який, коли побачив поліцейських, спробував втекти. Чоловіка наздогнали і влаштували поверхневу перевірку, в результаті якої в чоловіка виявили скляну баночку з білою порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на наркотичну.

Друга подія трапилася теж у Ковелі наступного дня. У четвер, 22 липня, близько 19-ї години, бійці роти тактико-оперативного реагування (ТОР) на вулиці Варшавській помітили велосипедиста, який, коли побачив поліцейських, почав оглядатися та поїхав у напрямку лісу. Інспектори зупинили чоловіка та здійснили поверхневу перевірку. У велосипедиста знайшли поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичну.

А у ніч на п'ятницю, 23 липня, екіпаж патрульних спільно з працівниками кримінальної поліції Луцького районного управління поліції на вулиці Ківерцівській під час поверхневої перевірки виявили у 20-річного чоловіка декілька поліетиленових пакетів з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичну речовину, а також прилад для вживання наркотичних речовин та ваги.

У всіх випадках патрульні на місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила, ймовірні наркотики для проведення експертних досліджень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів