Поділитись:

Одяг з сюрпризом: на Волині затримали чоловіка з наркотиками

Середа, 11 серпня 2021, 13:41

На Волині правоохоронці виявили в чоловіка у пакунку з одягом, який він забрав на пошті, пакетик з речовиною, схожою на амфетамін.

Про це повідомили на сторінці Володимир-Волинського райвідділу поліції у фейсбуці.

У вівторок, 10 серпня, на одній із вулиць у смт Локачі поліцейські помітили підозрілого чоловіка, котрий щойно забрав пакунок з поштового відділення.
Працівники управління боротьби з наркозлочинами спільно зі співробітниками карного розшуку Володимир-Волинського райвідділу поліції зупинили 34-річного володимирчанина.

За словами чоловіка, у поштовому відправлені був одяг, який він замовив у мережі. Під час огляду в одному зі светрів поліцейські виявили поліетиленовий пакетик з речовиною, зовні схожою на амфетамін.

Психотропи вилучили та направили на дослідження.

Нині вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудового розслідування за ч. 1 ст. 309 ККУ. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, 8 серпня, близько 18-ї години, патрульні з роти тактико-оперативного реагування на вулиці Електроапаратній у Луцьку затримали компанію з трьох чоловіків, у яких згодом знайшли наркотики. Під час поверхневої перевірки у 23-річного чоловіка виявили 12 поліетиленових пакетиків із порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів