Поділитись:

У Ковелі п'яний водій давав патрульним тисячу гривень (фото)

Понеділок, 09 серпня 2021, 13:16
У Ковелі п'яний водій давав патрульним тисячу гривень (фото)

У Ковелі нетверезий водій пропонував патрульним гроші, аби його не притягнули до відповідальності.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волинської області у фейсбуці.

У неділю, 8 серпня, під час патрулювання у Ковелі, вночі, близько 1:00, патрульні виявили порушення правил дорожнього руху водієм Toyota RAV4. Під час перевірки документів керманич не пред'явив свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Окрім цього, поліцейські виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. 

Кермувальник пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці події. Результат 1,99 проміле, що майже в 10 разів перевищує допустиму норму.

Під час оформлення адмінматеріалів, аби уникнути відповідальності, водій неодноразово пропонував поліцейським неправомірну вигоду в сумі 1000 гривень. Патрульні попереджали керманича про кримінальну відповідальність за такі дії, однак чоловік на них не реагував і поклав грошові кошти на капот службового автомобіля. 

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу та склали відповідні адміністративні матеріали.

У Ковелі п'яний водій давав патрульним тисячу гривень (фото)У Ковелі п'яний водій давав патрульним тисячу гривень (фото)

Нагадаємо, того ж дня на вулиці Львівській у Луцьку патрульні зупинили автомобіль Nissan Micra, в якого був пошкоджений бампер. Як з'ясувалося, водійка була у стані алкогольного сп'яніння: драгер показав 1,80 проміле, що у 9 разів перевищує допустиму норму.  При цьому пасажирка автомобіля пропонувала поліцейським хабаря за непритягнення до відповідальності керманички, тож на місце викликали слідчо-оперативну групу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів