Поділитись:

У Луцьку зловили п'яну водійку, а її пасажирка спробувала відкупитися

Понеділок, 09 серпня 2021, 12:15
У Луцьку зловили п'яну водійку, а її пасажирка спробувала відкупитися

В обласному центрі Волині патрульні зупинили автівку з пошкодженим бампером. З'ясувалося, що жінка,  яка перебувала за кермом, була сильно нетверезою.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волинської області у фейсбуці.

У неділю, 8 серпня, на вулиці Львівській у Луцьку патрульні зупинили автомобіль Nissan Micra, в якого був пошкоджений бампер. Під час спілкування з водійкою правоохоронці виявили в неї ознаки алкогольного сп’яніння.

Жінка пройшла огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці зупинки у присутності свідків. Результат – 1,80 проміле, що у 9 разів перевищує допустиму норму. 

Під час складання адмінматеріалів пасажирка автомобіля пропонувала поліцейським хабаря за непритягнення до відповідальності керманички. Патрульні неодноразово попереджали її про кримінальну відповідальність, однак жінка не відреагувала та лишила гроші у службовому автомобілі. 

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

У Луцьку зловили п'яну водійку, а її пасажирка спробувала відкупитися

Нагадаємо, 5 серпня патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Ніла Хасевича у Ковелі.

Поліцейські встановили, що водій Fiat Palio не був уважним, не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого врізався у паркан. Внаслідок автопригоди ніхто не травмувався.

Під час спілкування з керманичем патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Останній пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці події. Результат – 2,42 проміле, що в 12 разів перевищує допустиму норму.

На водія склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП та інші адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів