Поділитись:

Зруйнований у Луцьку паркан відновили за гроші водійки тролейбуса (фото)

П'ятниця, 06 серпня 2021, 16:45
Зруйнований у Луцьку паркан відновили за гроші водійки тролейбуса (фото)

Водійка луцького тролейбуса, яка, керуючи «рогатим», була «під мухою» і припустила зіткнення з парканом, відшкодувала збитки власникам огорожі.

Про це повідомило «Суспільне».

Нагадаємо, 15 червня, на вулиці Володимирській тролейбус врізався в огорожу приватної земельної ділянки й частково її зруйнував. Після цього «рогатий» поїхав з місця пригоди.

Правоохоронці оперативно з'ясували, хто перебував за кермом тролейбуса. Крім того, водійка сама зателефонувала власнику пошкодженої огорожі та запевнила, що повертається на місце інциденту.

41-річна водійка повністю визнала свою провину. Також вона пройшла огляд на стан сп'яніння: драгер показав 1,01 ‰, що в п'ять разів перевищує припустиму норму.

На жінку склали адмінматеріали за керування у стані сп’яніння, залишення місця ДТП, порушення ПДР, що спричинило пошкодження майна та інші.

Зруйнований у Луцьку паркан відновили за гроші водійки тролейбуса (фото)

Директор Луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц повідомив, що жінку з роботи звільнили, а паркан вже практично відремонтований за кошти винуватиці ДТП.

За словами керівника ЛПЕ, загальні витрати з відновлення та ремонту пошкоджень склали близько 18 тисяч гривень. Відновлена практично уся огорожа, окрім декількох стовпчиків та одного листа профнастилу. Пуц додав, що власники паркану більше не мають претензій до підприємства.

Зруйнований у Луцьку паркан відновили за гроші водійки тролейбуса (фото)Зруйнований у Луцьку паркан відновили за гроші водійки тролейбуса (фото)

Нагадаємо, на проспекті Волі у Луцьку водію тролейбуса з бортовим номером 008 довелося самостійно лагодити контактну мережу. Для цього він заліз на дах тролейбуса і за допомогою власних рук і дерев'яної швабри здійснив декілька маніпуляцій. Ймовірно, він намагався натягнути кабель контактної мережі.

«Луцькі тролейбусники настільки сурові, що лагодять шваброю електролінії», – поділилися враженнями  очевидці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів