Поділитись:

У Ковелі п'яний водій «влетів» у паркан (фото, відео)

П'ятниця, 06 серпня 2021, 12:40

У Ковелі водій у стані алкогольного сп’яніння в'їхав у паркан.

Про це у фейсбуці повідомляє патрульна поліція Волинської області.

Вчора, 5 серпня, патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Ніла Хасевича у Ковелі.

Поліцейські встановили, що водій Fiat Palio не був уважним, не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого наїхав на паркан.

Внаслідок автопригоди ніхто не травмувався.

Під час спілкування з керманичем патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Останній пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці події. Результат – 2,42 проміле, що в 12 разів перевищує допустиму норму.

На водія склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП та інші адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

Нагадаємо: днями на вулиці Набережній у Луцьку зловили водійку Peugeot, яка зіткнулася з автомобілем Volvo, але не зупинилася після ДТП і продовжувала рух. Чоловік, автівку якого пошкодила водійка Peugeot, наздогнав її та перегородив дорогу. Згодом на місце події приїхали поліцейські. Водійка пройшла перевірку на алкотестері «Драгер», який показав 1,28 проміле алкоголю в крові. Сама ж винуватиця ДТП сказала, що вживала лікарські засоби.

До слова, за січень-липень 2021 року на території Волинській області зареєстровано 34 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, з них 4 ДТП – з травмованими, в яких 5 осіб травмувалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів